Aanbiedingen

Botox Frons rimpels
Frons & Botox (botuline toxine)Weg met die fronsrimpels! Gelijk resultaatHoe ontstaan de frons r..
€145,00 €175,00

Mesotherapie

DE huidverjonging mesotherapie

 

U225-vrouw

wat is mesotherapie

Wanneer we ouder worden verliest onze huid collageen en elastine en daarmee haar elasticiteit en vitaliteit. Door het inbrengen van de huideigen, actieve stof hyaluronzuur worden fibroblasten (= cellen van de lederhuid) aangezet tot het aanmaken van collageen. Door de aanmaak van collageen te stimuleren wordt het bindweefsel weer veerkrachtig en elastisch. Bovendien heeft hyaluronzuur de eigenschap veel vocht vast te kunnen houden waardoor de huid wordt gehydrateerd. Uw huid wordt gladder, steviger en deze zal minder snel verslappen.

Door het needeling effect (snelle punctie van de opperhuid) van de meso-injector wordt een ongeëvenaarde collageenstimulatie opgewekt. De kleine prikgaatjes activeren een natuurlijk herstelproces op basis van collageen stimulatie. Zo heeft deze behandeling een dubbel effect.

behandeling

De mesotherapie behandeling geeft het beste resultaat in een kuur van 3 a 4 sessies, met een tussenpoos van 1-2 weken. Per sessie wordt 5 ml van de voedzame stoffen geïnjecteerd. Na de behandeling omschrijven patiënten hun huid vaak als uitgerust, stralend, met een gloed en steviger. Mesotherapie kan gebruikt worden als een aanvullende behandeling op vele anti-aging behandelingen, zoals botox, peelings, crèmes en laserbehandelingen. Zowel voor gezicht als handen en decolleté. Als voornaamste bijwerking van de mesotherapie  geldt dat er kans is op kleine blauwe plekjes, zoals bij elke injectie. Met Arnicazalf of Arnica olie zijn deze snel weer verdwenen. Bloedverdunnende geneesmiddelen (aspirine, medicijnen tegen trombose), dienen 1 week voor de behandeling gestopt te worden, uiteraard in overleg met uw behandelend arts.

na de behandeling

Direct na de behandeling is het raadzaam om de eerste dag niet heet te douchen, in de zon te gaan zitten, de zonnebankte gebruiken, of de sauna te bezoeken. Kortom geen activiteiten te ontplooien die flinke vaatverwijding met zich mee brengen. Dit betekent dus ook liever niet sporten gedurende de eerste 4 tot 8 uur na de behandeling.

U225-vrouw

Na de behandeling geen aspirine-achtige geneesmiddelen gebruiken. Paracetamol als pijnbestrijding kan eventueel wel. Het is ook goed om voldoende vocht in te nemen, voor optimale hydratatie van de huid. De algemeen aanbevolen 2 liter per dag is voldoende.

De mesogun U225 is de meest geavanceerde meso-injector, ontwikkeld in Frankrijk.

 

De mesobehandelingen worden uitgevoerd door onze cosmetisch arts 

 

 

 

 


Er zijn geen producten in deze categorie.