Aanbiedingen

Botox Frons rimpels
Frons & Botox (botuline toxine)Weg met die fronsrimpels! Gelijk resultaatHoe ontstaan de frons r..
€145,00 €175,00

Botox Abonnement

BOTOX ABONNEMENTEN 
SKIN CLINIC 

 


''Heel het jaar door 100% rimpelvrij vanaf slechts €40,- per maand ''

 

botox abonnment?

Met een botox abonnement bent u heel het jaar door verzekerd van een stralende look. Iedere 3 maanden ondergaat u een botox behandeling uitgevoerd door onze cosmetisch specialisten. Dit alles voor een vaste prijs. 100% tevredenheidsgarantie

 

Hoe werkt het?

Met botox wordt de oorzaak van de rimpels aangepakt: spieractiviteit. Alle spieren in het lichaam worden aangestuurd door zenuwen. Botox blokkeert tijdelijk (+/- 4 maanden) het zenuwsignaal waardoor de geïnjecteerde spieren ontspannen. Met het botox abonnement blokkeren we het hele jaar de werking van de spieren door u iedere 3 maanden te behandelen. U spreekt in samenspraak met onze cosmetisch arts 1 of meerdere zones af. U betaalt hiervoor een vast bedrag per jaar. Hiermee geniet u optimaal resultaat en dat tegen de beste prijs. Uiteraard zoals u gewend bent met uitsluitend kwaliteits Botox en geen Chinese middelen.

behandeling

Botox wordt met een heel klein naaldje in de huid geïnjecteerd. De meeste mensen omschrijven het als kleine speldenprikjes en ervaren dit niet als pijnlijk. Het is een behandeling die slechts enkele minuten in beslag neemt. De behandeling wordt al meer dan 30 jaar toegepast en is zeer veilig gebleken. Veel gedane behandelingen zijn bijvoorbeeld botox tegen kaaienpootjes, fronsrimpels, een wenkbrauwlift, overmatig transpireren of rimpels op het voorhoofd. Mits de adviezen en voorschriften goed worden opgevolgd is het een behandeling met zeer weinig kans op complicaties.

De arts zal na de behandeling altijd duidelijk uitleggen welke nazorg moet worden gehanteerd, om een zo mooi een langdurig mogelijk resultaat te krijgen.

vragen 
abonnementen

Ben ik gegarandeerd van mijn rimpels af?
Dr Scheer: Doordat wij u regelmatig behandelen is de werking van de spier gegarandeerd uitgeschakeld
Kan ik ook meerdere zones combineren bij mijn Botox abonnement?
Dr Scheer: U kunt meerdere zones combineren voor een vaste prijs per jaar
Werken jullie met de abonnementen met dezelfde Botox als reguliere behandelingen?
Dr Scheer: Wij werken alleen maar met kwaliteit Botox.
Krijg ik ook garantie?
Dr Scheer: De cosmetische wetenschap is geen exacte wetenschap. Daarom geven wij geen garantie. Wel bekijken we samen het resultaat en zoeken we eventueel naar een oplossing . 
 veel voordeel

Met Botox abonnementen loopt het voordeel op tot meer dan 30%
Bel met 06-44141538 om een afspraak te maken tijdens het spreekuur van onze cosmetisch arts Dr. Scheer

 

 
Er zijn geen producten in deze categorie.