Aanbiedingen

Botox Frons rimpels
Frons & Botox (botuline toxine)Weg met die fronsrimpels! Gelijk resultaatHoe ontstaan de frons r..
€145,00 €175,00

TCA Peeling

EASY TCA PEELING

 

wat is TCA PEELING

Een huidbehandeling met de Easy TCA peeling heeft als doel de huid zichtbaar te verbeteren. De peeling kan de huid sneller ex foliëren en de natuurlijke huidprocessen versnellen.


wat zijn 
indicaties

Fijne rimpels, grover wordende huid ten gevolge van huidveroudering. Ook huidveroudering veroorzaakt door de zon(z.g. photo-aging), pigmentvlekken of een ‘gelige teint’, zijn effectief te behandelen met de Easy TCA peeling.

TCA peelings hebben meer algehele huidverjongende eigenschappen dan welke andere techniek ook. In tegenstelling tot wat men zou verwachten is de TCA niet alleen voor de dikke huid met grove poriën, maar ook bij uitstek geschikt voor de dunne en de dunner wordende huid. Door de inwerkdiepte van de peeling zal de celdeling in de lederhuid (de dermis) gestimuleerd worden. Hierdoor neemt productie van elastine en collageen toe; de huid gaat zich opnieuw gedragen als een jongere huid. Door de toename van collageen- en elastinelagen, zal de dikte van de lederhuid toenemen, terwijl de dikte van de dode huidlagen drastisch wordt verminderd.


soort PEELING

De Easy TCA is een zogenaamde “combinatiepeeling”, dat wil zeggen dat de peeling in verschillende fasen en met verschillende werkzame stoffen wordt uitgevoerd, waardoor een veilig en vooral ook krachtig resultaat bereikt wordt.

Het Easy TCA concept is een combinatiepeeling met o.a. retinol (vitamine A), fruitzuren (glycolic, citric, malic, tartaric, lactic), eiwit- en vetsplitsende enzymen, salicylzuur en TCA (trichloric-acetic-acid, ofwel trichloorazijnzuur). Deze Easy TCA peeling is een medium peeling. Het voordeel hiervan is, dat er een heel mooi resultaat bereikt wordt en er een sneller herstel wordt bereikt dan met de diepere peelings, waarbij men voor veel langere tijd niet deel kan nemen aan het sociale leven door heftige vervelling.

Net na de Easy TCA peeling zal de huid de eerste 2 tot 3 dagen strak aanvoelen en kan op sommige plaatsen wat donkere vlekjes vertonen (dit zijn dode huidcellen, die snel reageren op de behandeling). Bij ongeveer de 3e t/m 5e dag gaat de huid een bepaalde mate van vervelling vertonen. Dag 6 en 7, soms nog op dag 8, vertoont de huid donkere vlekken (dode, verkleefde huidcellen). De huid mag te allen tijde worden gecamoufleerd. Het is belangrijk dat er niet aan de vervellingen getrokken wordt. Op deze manier wordt namelijk ook de laag met nieuwe cellen losgetrokken waardoor het effect van de peeling verdwijnt.

vervelling

Om een goede en bevredigende huidverjonging te realiseren, is het een goede zaak, dat er een behoorlijk deel van uw opperhuid wordt vervangen door nieuwe, gezonde cellen. Dit betekent onherroepelijk ook, dat men het er voor over dient te hebben dat in een bepaalde fase van de peeling de huid een mate van vervelling vertoont. De mate van vervelling hangt nauw samen met de individuele reactie van de cliënt op de behandeling. De velletjes mogen niet van de huid worden afgetrokken; zij zullen vanzelf verdwijnen.

zon bescherming

Na de behandeling moet men vanaf het moment van vervelling tot 6 weken na de behandeling de huid beschermen tegen UV licht. De beschikbare MelaBlock HSP SPF 50+ wordt hiervoor sterk geadviseerd.

Wanneer andere merken zonnebrand gebruikt worden, kan dit mogelijk tot ernstige allergische reacties lijden aangezien de beschermende laag dode huidcellen verdwenen is en de breed verkrijgbare sunblocks hier niet voor gemaakt zijn.

nazorg

Direct na de eerste peelingsessie en tot twee weken na de laatste peelingsessie kunt u geen peelings of scrubs gebruiken of soortgelijke behandelingen ondergaan. Eveneens kunt u in deze periode geen producten gebruiken welke retinol, fruitzuren of producten die deze werkstoffen bevatten. Daarnaast kan geen aromatherapie of essentiële oliën gebruikt worden. Ook ontharingsbehandelingen met flitslampen dienen de eerste twee maanden na behandeling niet te worden ondergaan.

GEGARRANDEERDE DISCRETIE!! Wij hebben een speciale in en uitgang voor onze TCA PEELING klanten. Dus privacy gegarrandeerd!


TCA Peeling Chemische Peeling
4 Sessies TCA PEELING , chemische peelingWat is het doel van een Easy TCA peeling?Een huidbehandelin..
€400,00
Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1