Aanbiedingen

Botox Frons rimpels
Frons & Botox (botuline toxine)Weg met die fronsrimpels! Gelijk resultaatHoe ontstaan de frons r..
€145,00 €175,00

Microdermabrasie

micro
dermabrasie


Wat is microdermabrasie?

Microdermabasie is de perfecte oplossing voor het in balans brengen van de gestresste huid.
Dit apparaat voert een diepe microdermabrasie uit. Microdermabrasie is een zachte, maar zeer intensieve peeling waarbij gebruik wordt gemaakt van microkristallen die dode huidcellen verwijderen. De behandeling zorgt voor een zachte en egale samenstelling van de huid.

De diepwerkende, maar zachte techniek kan gebruikt worden in het succesvol bestrijden van:

- Door de zon beschadigde huid.
- Pigmentatieproblemen.
- Onzuiverheden.
- Littekens.
- Rokershuid.
- Grove poriën.

Microdermabrasie helpt  bij het gezonder en mooier maken van de huid, in slechts enkele stappen:

 

Verfijnde huidstructuur:De SkinPeeler verwijdert dode huidcellen door middel van een zachte en gecontroleerde methode. Tijdens de behandeling worden microkristallen met een grote snelheid tegen de huid gespoten, voordat zij weer worden verwijderd door het vacuümsysteem. Dit ontdoet de huid van dode huidcellen waardoor de huid weer kan ademen. (linker afbeelding)

Effectieve huidverzorging: Na de microdermabrasie behandeling is de huidvolledig voorbereid op de hierna volgende werkstoffen van de dermo-cosmetischeproducten. Door middel van microdermabrasie is het mogelijk dat werkstoffen vele malen dieper de huid penetreren. De ingrediënten stimuleren het weefsel tot het produceren van collageen en elastine en zorgen ervoor dat de huid zichzelf regenereert. (middelste afbeelding)

Bewezen succes: Direct na de behandeling voelt de huid aanzienlijk strakker, gladder en fijner. Rimpels zijn verzacht, wat resulteert in een jonger en frisser uiterlijk. (rechter afbeelding)

behandelingen

De microdermabrasie behandeling geeft het beste resultaat in een kuur van 6 sessies, met een tussenpoos van 1 week.

Reviderm
basis
€65,-

Behandeling van 60 minuten per behandeling. Tijdens deze behandeling zullen wij de huid regenereren en de huid zal er weer verfrist uitzien.Tijdens deze behandeling word geen microdermabrasie uitgevoerd.

MICRODERMABRASIE
behandeling €99,50
 
Reviderm basis behandeling inclusief Microdernabrasie . 75 minuten behandeling. Ter stimulatie van nieuwe huidcellen doordat er intensief gepeeld wordt krijgt de huid een energiestoot en is in staat om werkstoffen beter te absorberen. De huid is direct na de behandeling zacht, stralend en warm. Er treed geen vervelling op.

MICRODERMABRASIE
Mini KUUR
€300,-
3 behandelingen + Revidermkit  twv €379,95

Kuur van 3 behandelingen van 75 minuten per behandeling inclusief GRATIS Reviderm huid ondersteuning pakket ter waarde van €79,95.

MICRODERMABRASIE
Basis kuur
€500,-
6 behandelingen twv €600,-

Kuur van 6 behandelingen van 75 minuten per behandeling inclusief GRATIS Reviderm huid ondersteuning pakket ter waarde van €79,95.

MICRODERMABRASIE
Ultra
€150,-

Het neusje van de zalm. Behandeling van 105 minuten per behandeling inclusief ultrasound behandeling. Ultrasound zijn ultrasonische golven, deze masseren de vermoeide huid en stimuleren de huid met de aanmaak van collagen en elastine. Ultrasound veranderd de structuur van de huid en maakt het klaar voor de hieropvolgende werkstoffen. Het versterkt het huidweefsel en verstrakt zichtbaar de huid.

MICRODERMABRASIE
Ultra KUUR
€750,-
6 behandelingen twv €900,-

Het neusje van de zalm. Kuur van 6 behandelingen van 105 minuten per behandeling inclusief ultrasound en GRATIS Reviderm huid ondersteuning pakket ter waarde van €79,95. Ultrasound zijn ultrasonische golven, deze masseren de vermoeide huid en stimuleren de huid met de aanmaak van collageen en elastine. Ultrasound veranderd de structuur van de huid en maakt het klaar voor de hieropvolgende werkstoffen. Het versterkt het huidweefsel en verstrakt zichtbaar de huid.


Er zijn geen producten in deze categorie.