Aanbiedingen

Botox Frons rimpels
Frons & Botox (botuline toxine)Weg met die fronsrimpels! Gelijk resultaatHoe ontstaan de frons r..
€145,00 €175,00

Permanent make-up

permanente 
Make-up  
 

Skin Clinic isgespecialiseerd in permanente make-up. Wij zijn GGD gecertificeerd. Onze expert Milou van denBosch heeft een exclusieve masterclass bijgewoond van de expert opdit gebied: Nouveau Contour.Bovendien heeft Milou jarenlange ervaring metpermanente makeup


wat is permanente
make-up?

Nu vraag je je vastaf, wat is permanente makeup nu precies? Permanente make-up lijkt optatoeëren. Een tatoeage wordt echter inhet onderhuidsbindweefsel geplaatst, dit is echt permanent.Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie ishierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet lichten door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal depigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen.

 

DE BEHANDELING  

De permanente make-upbehandeling omvat meestal 2 behandelingen. Van tevoren wordt ingegaan op depersoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. De aan te brengencorrectie wordt vaak eerst op de huid getekend. Bevalt het 'ontwerp' dan blijftde tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht.

Meestal is depigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal hetlichter worden. Doordat de opperhuid, ook vol met pigment, zal afstoten. Ditkan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet depigmentatie er weer iets te licht uit. Na minimaal 4 weken vindt de tweedebehandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm enkleur.

Meestal is hetresultaat na de  nabehandeling goed en blijft het 1 tot 4 jaar aanwezig.

Er zitten minimaal 4weken tussen elke behandeling omdat dan de opperhuid weer helemaalvernieuwd is, dit duurt namelijk ongeveer 28 dagen. Bij wat oudere mensen duurtdit ongeveer 5 tot 6 weken. Bij een nabehandeling moet daarmee rekening wordengehouden.

 
verdoving

Permanente make-upaanbrengen is een behandeling die pijn kan veroorzaken, daar er een paar keerover hetzelfde stukje huid behandeld wordt. De huid kan van tevoren verdoofdworden met lidocaïne-prilocaïnecrème. Dit middel is in Nederland alleen op recept van eenarts verkrijgbaar. De crème moet meestal ongeveer 1 uur van tevoren op de tebehandelen huid worden aangebracht. Bij de ogen kan de crème het beste in destudio worden opgebracht door de deskundige. Als de crème dan per ongeluk in deogen komt, kan het direct verwijderd worden. Het voordeel van verdoven is nietalleen dat de huid ongevoeliger wordt, maar ook rustiger, omdat de bloedvaatjeszich aan de oppervlakte sluiten. Hierdoor voelt de cliënt minder en kan deaanbrenger beter werken.


Eyeliner


TARIEVEN
  • Wenkbrauwen+ nabehandeling       € 295
  • Eyeliner boven (normaal)                € 180
  • Eyeliner boven (breed)                    € 250
  • Eyeliner onder                                 € 160
  • Eyeliner boven en onder                 € 295
  • Lipliner                                            € 295
  • Touch up binnen een jaar               € 150
  • Hairstroke microblading 3d             € 295    

 
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Milou van den Bosch (Microblading en permanente make-up specialist) : 06-44141538


Er zijn geen producten in deze categorie.