Aanbiedingen

Botox Frons rimpels
Frons & Botox (botuline toxine)Weg met die fronsrimpels! Gelijk resultaatHoe ontstaan de frons r..
€145,00 €175,00

Locatie

meer dan 15 jaar ervaring skin clinic zoetermeer


Locatie

Skin Clinic Zoetermeer is gevestigd op een prachtige lokatie namelijk : Snowworld Zoetermeer. Het Leisure en wellness centrum van Nederland. Op de eerste etage vindt u Skin Clinic Zoetermeer. Bij Skin Clinic bent u geen nummertje. Wij behandelen ook onder flexibele tijden. Dus in de avond is ook geen probleem. Onder leiding van beauty expert Thessa van den Heuvel kunt u genieten van een super uitzicht en een professionele behandeling van uw innerlijk en uiterlijk.

Wellness

Voorzien van alle gemakken en faciliteiten waaronder sauna's , jacuzzi, turks stoombad en zonnebanken. Dankzij het optimale advies streven wij naar perfectie. Schoonheid van buiten maar ook van binnen naar buiten toe. Wij dragen uw huid op handen. Voor een heerlijke ontspannende massage tot medische huid therapie. Van Serum tot huidverjonging door middel van injectables. Alles onder toeziend oog van professionals met liefde voor u en uw huid.

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

Skin Clinic Zoetermeer is sinds 2007 gegroeid van een schoonheidssalon aan huis naar een volwaardige gespecialiseerde schoonheidssalon met de creme de la creme aan faciliteiten en behandelingen. Met meer dan 15 jaar ervaring is geen uitdaging te groot. Het verschil van onze bedrijfsvisie zit hem ook in de persoonlijke aandacht en huidadvisering. Wij mogen ook met trots zeggen dat ons klantenverloop heel erg klein is . We zijn ANBOS gecertificeerd. We houden ons daarbij ook continu op de hoogte van de nieuwste technieken van schoonheidsverzorging en cosmetische aanpassingen. Tevens beschikken we over een restaurant waar u een heerlijke lunch kunt nuttigen na uw behandeling


praktijk voor injectables - botox - fillers

Skin Clinic Zoetermeer is sinds 3 jaar begonnen met een kliniek voor Botox en Fillers. Wij hebben hiervoor een aparte praktijkruimte , wachtkamer. Hierbij garanderen we hygiene , kwaliteit , veiligheid. Onze arts is zowel BIG geregistreerd als NVCG. Voor onze botox klanten beschikken we over een aparte uitgang.


Neem eens een kijkje in snowworldEr zijn geen producten in deze categorie.